Søg
  • jensenelectricraru

Webinar: Hvorfor de nye Conto energimålere er så smarte!


Vores populære Conto energimålere er nu kommet i en ny version, med flere interessante ændringer. Udover nyt design, har de også fået nyt grafisk display, større brugervenlighed og nemmere opsætning, der gør installationen meget hurtigere og lettere. Du får endnu flere målinger end tidligere og der vises flere værdier på displayet samtidig. Alle elektriske tilslutninger er nu i bunden inkl. nulklemmen, en feature mange har efterspurgt, da det gør installationen meget nemmere. WEBINAR: Se med når vores leverandør IME holder webinar om de nye Conto energimålere! Tilmeld dig nedenfor nu, og få besked inden det går igang:

Webinar: Conto Energimålere

Torsdag den 30. April kl. 11.00

OBS: Webinaret er på engelsk

Tilmeld dig her>

Se meget mere på vores hjemmeside, eller ring til os på telefon 43530222. Hos Jensen Electric er vi altid klar til at vejlede dig, så du får den helt rigtige løsning.


21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle