Søg
  • jensenelectricraru

Hvordan kan du se hvilken temperaturføler du skal bruge?

I dag vil vi vise dig hvordan du kan identificere hvilken temperaturføler du bruger: Vi bliver ofte kontaktet af kunder, der har svært ved at se hvilken temperaturføler de bruger og hvordan de ser forskel på en Pt100 / modstandsføler og en termoelementføler. Derfor har vores Produktchef Lars Christiansen lavet denne guide, hvor du kan se hvilke kendetegn du skal kigge efter på din temperaturføler:

Er du stadig i tvivl, så hjælper vi dig selvfølgelig som altid! Hos Jensen Electric har vi produceret temperaturfølere siden 1946, og vi producerer i dag stadig størstedelen af vores temperaturfølere selv! Så hvis der er noget vi er eksperter i, så er det temperaturfølere!

Ring til os på telefon 4353 0222 eller send en mail: info@jensenelectric.dk Fortæl os om din opgave. - Så skal vi fortælle dig hvilken temperaturføler du skal bruge.


98 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle