Søg
  • jensenelectricraru

Kombiner energimåling og styring i et system!


Nemo SX energimåling og styring i et system!

Vi sendte dig en mail om Nemo SX i sidste uge (læs den her). Vi viste dig, hvor nemt det er at installere energimålere i Nemo SX systemet, og hvor lidt plads de optager. Men Nemo SX er ikke kun energimåling... Du har også mulighed for at overvåge tilstanden på dine maksimalafbrydere (on, off, trip) og såfremt maksimalafbryderne er motoriseret, kan du fjernstyre dem. Med et pulsmodul har du mulighed for at inkludere gasmålere, vandmålere eller eksisterende energimålere med pulsudgang. Det vil sige, at du med Nemo SX får et komplet system for måling, overvågning og styring af din tavle, hvor al information kan aflæses både lokalt eller eksternt via PC, smartphone og tablet. Læs mere om Nemo SX her. Eller

Ring til Lars og hør hvordan systemet sammensættes til lige netop jeres behov! Telefon 4353 0222 eller send en mail: info@jensenelectric.dk


64 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle