Søg
  • jensenelectricraru

Vil du spare energi, plads og arbejdstid?


Nemo SX: Kompakt og tidsbesparende energimåling!

Med det nye Nemo SX får du et samlet måle- og energistyringssystem i en og samme installation! Ved overvågning af energiforbruget, kan du spare energi, men det er faktisk ikke det eneste sted Nemo SX giver dig fordele! Se med her hvor vores produktchef Lars Christiansen viser hvordan du både sparer plads og arbejdstid med Nemo SX:

Som Lars nævner i filmen, så er dette kun en lille del af hvad Nemo SX kan. Du kan læse meget mere om Nemo SX og alle mulighederne her. Eller... Ring til Lars på telefon 4353 0222 eller send en mail: info@jensenelectric.dk , så fortæller han gerne meget mere om Nemo SX.

Fortæl os din opgave. - Så giver vi gerne vores bud på, hvor vi kan assistere.


84 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle