Søg
  • jensenelectricraru

Mål nemt og hurtigt op til 4000A ac med rogowskispoler


PRODUKT NYHED

Strømmåling i en eksisterende installation behøver ikke være besværligt. Brug en S201RC-LP transducer sammen med en Rogowskispole for at måle helt op til 4.000A ac og få et 4..20mA signal ud, som kan sendes direkte til en PLC, SRO, regulator eller logger. Rogowskispolerne åbnes og lukkes med en bajonetfatning og kan derfor monteres uden at slukke for strømmen og uden at afmontere lederen/kobberskinnen.
  • Måling op til 4.000A ac

  • Loop powered - kræver blot 2-tråds tilslutning

  • Signal direkte i PLC eller logger

  • Betjenes direkte på frontpanel

  • Høj nøjagtighed: <0,5%

  • Rogowskispolerne fås fra 25cm til 180cm

  • Hurtig installation

S201RC-LP transducerer med rogowskispoler bruges nemt til strømmåling på motorer. Rogowskispolerne er små og kompakte og klikkes nemt og hurtigt på. Hvilket betyder du både sparer plads og arbejdstid! Ved at overvåge motoren kan belastning eller nedbrud opdages, og hastigheden kan styres og reguleres efter behov.

Ring til os på telefon 4353 0222 eller send en mail: info@jensenelectric.dk

Fortæl os din opgave. - Så giver vi gerne vores bud på, hvor vi kan assistere.


51 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle