Søg
  • jensenelectricraru

2 nye transmittere med helt nye muligheder!

PRODUKT NYHEDER:

Z109REG2-1 Transmitter

Produkter på billede: Temperaturføler, Z109REG2-1, B-Alarm og S315 Display

Se flere anvendelseseks.

Z109REG2-1: Avanceret universal transmitter/ isolator med relæ output. Den kan håndtere modstandsfølere, termoelementer og analoge signaler (mA, V og Ohm) og konvertere dem til mA/V standardsignaler. Brug relæet som en simpel termostat, alarm for auditiv/visuel indikering eller kombiner med vores B-Alarm og bliv alarmeret via SMS!

Z170REG- 1 Transmitter

Produkter på billede: Temperaturføler, Z170REG-1, KM1 Regulator og PR30 Datalogger.

Se flere anvendelseseks.

Z170REG-1: Transmitter med universalt input: Temperatur eller "Niveau/Flow" og 2 individuelt programmerbare udgange, f.eks én udgang til PLC/SCADA og én udgang til lokalt display eller datalogger. Indbygget signalsplitter til 2 udgange, f.eks. 4..20 mA signal og 0..10V signal. Med kun 1 temperaturføler og 1 transmitter, er installationen enklere og billigere.

Ring til os på telefon 4353 0222 eller send en mail: info@jensenelectric.dk Fortæl os om din opgave. - Så giver vi gerne vores bud på, hvor vi kan assistere.


98 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle