Søg
  • jensenelectricraru

Kom nemt og hurtigt igang med fjernaflæsning!


Seneca Z-air-1antenne til fjernaflæsning

Med Z-air-1 antennerne kan du få fjernaflæsning på op til 7 km, helt uden at skulle trække besværlige kabler.

Det er ren "Plug & Play" - Monter, tilslut og start aflæsning. Ingen ekstra software, drivere eller opsætning! Se her et par anvendelseseksempler:

Fjernaflæsning af temperaturmåling: Ved at montere en Z-air-1 antenne på et I/O modul kan data fra temperaturmålingen i produktionen, sendes til en computer der f.eks. står i en kontor bygning. Nu kan temperaturmålingen følges tæt fra kontoret.

Fjernaflæsning af energimålere: Z-air-1 antennerne er ideelle til brug ved fjernaflæsning af energimålere i f.eks. decentrale fabriks- eller lagerbygninger Tilslut en antenne til computeren på kontoret og monter så en antenne på alle de lokationer der skal aflæses fra. Nu kan hele forbruget følges fra centralt hold og der kan sættes ind inden energiregningen stikker helt af. Dette er blot to eksempler på de mange anvendelsesmuligheder der er med Z-air-1 antennerne. En anden oplagt anvendelse kunne være ved kommunale ejendomme. Har du et helt andet projekt, der med fordel kan sættes op til fjernaflæsning, så tag fat i os.

Ring til os på telefon 4353 0222 eller send en mail: info@jensenelectric.dk Vi sidder klar til at hjælpe dig med den helt rigtige løsning.


70 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle