Søg
  • jensenelectricraru

Nok markedets nemmeste temperaturregulator


Kube-serien af regulatorer fra Jensen Electric er helt utroligt alsidige og sparer tid i installationen.

Med den nye serie af regulatorer, kan Jensen Electric tilbyde en regulator, der er så nem at anvende, at selv bogholderen kan indstille den. Den indledende programmering af regulatorerne sker ved indtastning af blot to 4-cifret koder. Displayet kan skifte farve, så I hurtigt kan se, om den aktuelle temperatur er for høj eller lav i forhold til setpunkt.

Den indbyggede driftstimetæller kan kombineres med en alarm, og f.eks. bruges til at gøre opmærksom på, når det er tid til service på maskinen. Ved indtastning af specifikationer for tilsluttet belastning (f.eks. varmelegeme), vil regulatoren beregne energiforbruget. Regulatorerne kan desuden bestilles med indbygget timer og programmer. Installatørpriser fra kr. 915,- /stk. Se mere her eller kontakt os på telefon og få en snak om hvilken regulator der passer til netop jer!


191 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle