Søg
  • jensenelectricraru

Energimåler for jævnstrøm

Jensen Electric tilbyder multifunktionsmåler for jævnstrøm (dc) med kommunikationsoutput.

Nemo-serien af multifunktionsmålere er endnu engang blevet udvidet – denne gang med Nemo D4-Dc der måler på jævnstrøm. Nemo D4-Dc er en velkommen tilføjelse til Nemo familien der i forvejen tæller et komplet sortiment af målere for vekselstrøm med alle tænkelige tilkoblingsmoduler.

Tilslutning kan enten foregå direkte for op til 10A eller via en shunt. Spændingsinputtet kan variere fra 10-300Vdc.

Ved trykknapper på fronten, er det muligt at lade LCD displayet skifte imellem at vise: - Spænding – Strøm – Effekt - Gennemsnitlig Effekt – Maksimal Gennemsnitlig Effekt - Driftstimer - Positiv Energi - Negativ Energi - Positive Amperetimer – Negative Amperetimer

Måleren har både pulsudgang og RS485 kommunikation (Jbus/Modbus) til brug ved fjernaflæsning. Den monteres på standard 35mm DIN-skinne og fylder bare 4 moduler i bredden.

Nemo D4-Dc har desuden 2 alarmudgange, der kan associeres med spænding, strøm, effekt, maksimal gennemsnitlig effekt eller amperetimerne. Programmering af instrumentet foretages nemt vha. knapperne på fronten.

Se mere her

#multiinstrument #kwh #dc #nemo

241 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle